Veel gestelde vragen
Let's have some fun!
Kan iedereen leren mountainboarden?
Ja, iedereen die op twee benen kan staan kan ook leren mountainboarden. Je hebt wel wat gewicht en kracht nodig om de boards te kantelen (lees sturen). Daarom hebben wij een leeftijdgrens gesteld van minimaal 9 - 10 jaar

Is het wel veilig?
Ja. De kinderen/deelnemers worden volledig ingepakt (helm, knie-elleboog-handbescherming). Er wordt geen enkel risico genomen. De afdalingen die de kinderen/deelnemers maken zijn zorgvuldig uitgezocht. Voordat we op pad gaan heeft iedereen al een uur training achter de rug. We passen de route volledig aan naar omstandigheden, d.w.z. weersomstandigheden en het niveau van de groep.

Gaat het altijd door?
In principe gaat het mountainboarden altijd door behalve als de weersomstandigheden dat niet toelaten (slagregen/onweer/gladheid). Natuurlijk is regen niet leuk alhoewel de kinderen/deelnemers daar weinig last van schijnen te hebben (zijn volledig ingepakt).

Wat kost het?
We hanteren 2 verschillende arrangementen. Onder de button "Arrangementen" treft u ook een prijslijst aan. Kinderen krijgen na afloop een prachtig diploma mee naar huis. We hebben ook vaak ook een leuke actie (kijk bij arrangementen).

Hoelang duurt het?
De kinderen/deelnemers zijn 2,5 a 3 uur lekker actief bezig

Is het mogelijk om te annuleren?
Ja. U heeft de mogelijkheid om tot twee uur voor aanvang van de activiteit te annuleren. Daar zijn geen kosten mee gemoeid. Het blijft een buitensport en mooi weer kunnen wij u helaas niet garanderen. In overleg kan een ander moment gekozen worden.

Wat na een definitieve boeking?
U krijgt van ons ca. een week voor aanvang van de activiteit een programma
toegestuurd. Graag vernemen wij tijdig van u van welk arrangement u gebruik wenst te maken. Voor kinderfeestjes verzoeken wij u om de namen en leeftijden van de kinderen t.b.v. het drukken van de diploma’s tot maximaal 1 week voor aanvang van de activiteit door te geven.
Foto-album
Routekaart
Contact
Reserveren
Veel gestelde vragen